Život lepe voditeljke prava je „slagalica“: Čudesni putevi Kristine Radenković, muža je upoznala na najneverovatniji način, a u detinstvu je već dominirala njena posebnost


 

Lepa voditeljka, Kristina Radneković, malo je reći da ima zanimljivu životnu priču. Znamo je kao zaštitno lice popularnog kviza „Slagalica“, ali njena pričaiza kamera, daleko je intrigantnija.

Svog, pet godina mlađeg supruga, upoznala je na nesvakidašnji način, o tome detaljnije pročitajte u Blicu.

Sa trinaerst godina Kristina je već doživela pravu životnu dramu. Naime, roditelji su joj se razveli i to je bio jedan vrlo bolan trenutak za jednu tinejdžerku. Sa ocem je provodila vreme na stadionu budući da je on bio potpredsednik novosadskog fudbalskog kluba, ali je ona grickajući semenke tražila poentu u trčanju za loptom s jedne na drugu stranu stadiona. Nakon toga, njenog oca su zamolili da je više ne dovodi.

Ljubav prema glumi bila je uslovljena od stranenjene majke koja je insistirala da Radenkovićeva studira Prirodno matematički fakultet. Ambicijom i voljom, završila je pored njega uspešno i Akademiju umetnosti.

Ono što je još interesantnije, Kristina je još u škoskim danima prema muškarcima bila agresivna i lako zapadala u tuče i svađe, a kako kaže, tako je pokazivala svoju ljubav na malo čudan način.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.