SUPRUGA LEGENDARNOG OLIVERA DRAGOJEVIĆA OTKRILA: OVO JE RAZLOG ZBOG ČEGA OLIVER NIJE ŽELEO DA NASTUPA U SRBIJI I ŠTA JE O TOME ZAPRAVO GOVORIO (VIDEO)


Oliver Dragojević obećao je tokom života da nikada neće pevati u Srbiji, a sada je njegova udovica Vesna Dragojević priznala šta zna.

 

On punio je dvorane u Parizu, Tokiju, Njujorku, Moskvi, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali u Srbiji nikada nakon 1991. godine. Vesna je ispričala priču vezanu za njenu porodicu i jedinu rečenicu koju je Oliver tokom života izgovorio u vezi toga.

-Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se „Kopakabana“. Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao“, rekla je Vesna u emisiji „Ognjena zemlja“ i dodala:

 

„Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira, rekao mu je: „Ja sam tamo mnogo radio, bilo sam milion puta, ako vas to teši, nikad neću tamo pevati.“ To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu…“Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.