RODE POSETILE ESTRADU: POZNATE DAME OVE GODINE OSTVARILE SE U NAJLEPŠOJ ULOZI


Slavni pevači, voditeljke i glumci neizmerno su se radovali i pamtiće ovu godinu kao jednu od najlepših u svom životu.

 

Sanja Džajić

Ćerka proslavljenog srpskog i jugoslovenskog fudbalera Dragana Džajića i njen izabranik Vladimir Vranješ dobili su sredinom decembra drugo dete — dečaka kojem je par dao ime Ognjen.

 

Kristina Radenković

Lepa glumica i voditeljka Slagalice porodila se krajem novembra, a nakon ćerkice Tare, njoj i njenom suprugu Nikoli Radojeviću pridružio se sin Rogan.

 

Nina Seničar

Srpska manekenka, voditeljka i glumica pronašla je sreću na drugoj strani Atlantskog okeana, gde je sa dečkom Džejem Elisom početkom novembra dobila ćerku Noru.

 

Tamara Dragičević

Lepa glumica u avgustu je donela na svet sina Lazara, kojem su se, pored nje, najviše obradovali njen suprug i kolega Petar Benčina i njihova mezimica Staša.

 

Tamara Grujić

Kraj leta doneo je veliku sreću i voditeljki emisije S Tamarom u akciji, koja je dobila ćerkicu Lenku, a kako je kasnije ispričala, trudnoća joj se dogodila neočekivano, u trenutku kada su njen suprug Vuk i ona planirali odlazak na vantelesnu oplodnju.

 

Anja Stojković

Nakon ćerkice Indije Rouz, ćerka Dragana Stojkovića Piksija donela je na svet još jednu devojčicu — Kasiju Ginzu, na veliku radost svog supruga Uga Valentea.

 

Darko Lazić

Nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo i najtežeg perioda u životu, popularni pevač bio je van sebe od radosti 24. juna, kada je njegova verenica Marina Gagić rodila njihovog sina Alekseja, koji je Darkovo drugo dete, budući da je u braku s Anom Sević dobio ćerkicu Lorenu.

 

Jelisaveta Orašanin

U prvim danima februara, srpska glumica rodila je u dalekom Los Anđelesu ćerkicu Petru, na veliku radost svog supruga Miloša Teodosića.

 

Dragana Džajić

Na izmaku godine Dragana Džajić i Miloš Ivanović postali su roditelji  dečaka. Dragana Džajić i Miloš Ivanović upriličili su krajem maja gala svadbeno veselje na kom se sjatio krem domaće javne scene. Trudna mlada blistala je tog 25. maja u raskošnoj venčanici koja je oko 200 VIP zvanica ostavila bez daha.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.