PRVI BOŽIĆ SA SNAJKOM BOGDANOM, RAŽNATOVIĆI NA OKUPU ZA PRAZNIK: POŠTUJEMO SVE SRPSKE OBIČAJE


Nakon proslave Nove godine, porodica Ražnatović okuplja se u porodičnom domu kako bi na okupu obeležili Badnje veče i najveći hrišćanski praznik, Božić. Ceca Ražnatović za doček 2020. godine pevala je u jednom beogradskom hotelu, njena ćerka Anastasija bila je sa društvom na Kopaoniku, dok je Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom slavio u Beogradu.

Veljko i Bogdana su se nakon dočeka pridružili Anastasiji i prijateljima na planini, gde su uživali u zimskim sportovima i aktivnostima na snegu, ali se neizmerno raduju povratku u prestonicu, gde će uz poštovanje svih običaja i tradicije proslaviti Božić.

Ovaj Božić je u domu Ražnatovića poseban, budući da je prvi koji proslavljaju sa Bogdanom kao zvaničnom snajkom. Poznato je da se u Cecinoj kući svake godine nađe bogata trpeza, a folk diva svake godine na Badnje veče odlazi u crkvu na božićnu liturgiju.
„Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Već godinama idemo na ponoćnu liturgiju. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kad vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim„, rekla je Ceca jednom prilikom za domaće medije.
Božiću se posebno raduje i Veljko.
Božićni praznici su bitna stvar, porodična. Svake godine Božić dočekujemo zajedno. Kada su običaji u pitanju, ide sve po redu. Svaki srpski običaj se ispoštuje i piju-piju i kva-kva (smeh)“, rekao je Veljko Ražnatović nedavno. Posebnu radost porodici pričinjava lomljenje česnice, dok se svako nada da će iz iste izvući novčić.
Ceca je nedavno istakla i da se Bogdana sjajno uklopila u familiju. „Ona već dve godine živi sa nama, lepo se uklopila, trudnoća lepo napreduje„, istakla je pevačica.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.