Optika „spakovana“ u BOX pakete


Tokom mera izolacije i fizičkog distanciranja, uvedenih usled epidemije koronavirusa, pokazao se sav  značaj telekomunikacionih rešenja u svakodnevnom povezivanju ljudi. Korišćenje interneta, mobilne i fiksne telefonije, kao i zahtevi za raznovrsnijim i kvalitetnijim TV sadržajem, vrtoglavo su se povećali na globalnom nivou. Stabilan i brz internet, pouzdana telefonija i televizija, postale su neizostavan segment u našim životima, a upravo odgovarajući na ove zahteve mts je „spakovao“ svoje usluge u BOX pakete i unapredio ih uvođenjem optike.

Optička mreža mts-a osigurava super brz i stabilan internet bez smetnji, bolji kvalitet gledanja video sadržaja, brz upload i download, kao i korišćenje više uređaja istovremeno. Zahvaljujući mts optici, korisnici BOX paketa imaju mogućnost gledanja više od 80 omiljenih TV kanala u HD formatu, surfovanje brzim internetom sa uploadom do 400 Mbs, kao i korišćenja 100 GB mesečno za 5 mobilnih brojeva. I to sve u ponudi od samo 1 dinar tokom 6 meseci!

Do sada je mts optika stigla do čak pola miliona domaćinstava u Srbiji, a njeno uvođenje i instalacija su veoma jednostavni. Optička vlakna su tanka i providna te su skoro neprimetna i samim tim ne narušavaju enterijer prostora. Takođe, optička infrastruktura je podzemna što dodatno osigurava njen pouzdan signal bez smetnji od spoljnih i vremenskih uticaja.

Sve ovo su sasvim dovoljni razlozi da se pridružite mts optičkoj porodici i izaberete ponudu BOX paketa po vašoj meri.

 

 

 

 

 

 

Promo tekstSource link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.