Marija Šerifović, velika pevačica, velikog srca: Njena humanost poznata je svima, a o devojci koju je usrećila još uvek se priča


 

Marija Šerifović je jedna od osoba sa estradne scene koja je pokazala i veliku ljubav prema životinjama.

Kako Blic piše, pevačicu je potresla vest da su migranti ukrali psa Ivane Rabrenović želeći da ga prodaju.

I sama pevačica je vlasnica jednog prelepog buldoga, a često na svom Instagram nalogu objavljuje fotografije svog ljubimca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Dec 10, 2019 at 7:57am PST

No, pevačica je vrlo osetljiva i na ljudske patnje, te je rešila da izađe u susret želji jedne devojke koja je silno želela da je upozna, ali to nije nikako obična devojka, ona je prvakinja u džudou sa Daunovim sindromom:

Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dodjem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o devojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj prici manje važno. Ono sto je važno je činjenjica da mene želi da vidi Evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Sta drugo da kazem osim da je to za mene ogromna čast. Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega – ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujuci njima intonirala himna vaše – naše države. Što se mene lično tiče od danas pa na dalje Azra imaš prijatelja do kraja života, džudo savez takođe i uvek mozete da računate na moju pomoć, naipsala je Marija iskreno.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Nov 7, 2019 at 7:51am PST

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.