FANOVI U TRANSU: PRIJATELJI OPET NA OKUPU


Specijalno okupljanje popularnih „Prijatelja“, Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija zvanično je zakazano na kanalu HBO Max, piše „Independent“. Dejvid Švimer, Kortni Koks, Dženifer Aniston, Metju Peri, Lisa Kudrou i Met Leblank na oduševljenje miliona gledalaca širom sveta vratiće se na male ekrane.

„Pretpostavljam da ćemo ovu „epizodu“ moći da nazovemo onom gde su svi ponovo zajedno. Ovaj specijal gde su Dejvid, Kortni, Dženifer, Metju, Lisa i Met zajedno, biće emitovan uz „biblioteku“ epizoda Prijatelja“, navodi Kevin Rili, direktor sadržaja HBO Maxa.

Prijatelja sam postao svestan kada je serija bila u ranim fazama razvoja i tada sam imao priliku da radim na seriji. Oduševio sam se jer se Prijatelji gledaju iz generacije u generaciju. Mislimo da će ovaj specijal okupiti i Prijatelje ali i objediniti stare i nove fanove„, rekao je Rili.
Servisu HBO Max pokreće se u maju, a datum emitovanja epizode će tek biti objavljen.
HBO Max otkupio je prava na seriju za 425 miliona dolara, a glumci će sudelovati i u produkciji ove nove epizode. I vrlo su uzbuđeni zbog toga. Najveće oduševljenje pokazao je Metju Peri (50), koji je u „Prijateljim“ igrao Čendlera, najpre misterioznim tvitom, a onda danas i fotografijom koju je podelio na Instagramu.

„Događa se“, napisao je Peri uz sliku postave iz 1990-ih. Ostatak glumačke postave zatim je podelio istu fotografiju. „Prijatelji“ su snimani od 1994. do 2004. godine i važe za jedan od najpopularnijih sitkoma svih vremena. Fibi, Monika, Rejčel, Džoi, Ros i Čendler zabavljali su gledaoce punih 236 epizoda.

Serija je poslednjih godina dobila novu generaciju ljubitelja preko Netlfiksa – u 2018. godini bila je druga najpopularnija serija na ovom striming servisu, a glasine o ponovnom okupljanju podgrejane su kada je Aniston u oktobru objavila fotografiju ekipe na okupu. Prema navodima časopisa Varajati, očekuje se da svaki glumac dobije po 2 i po miliona dolara za učešće u epizodi.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.