Da li biste krenuli ovakvi na doček? Kim Kardašijan je doslovno obukla zavesu


 

Da se razumemo, devedesete su iznedrile sjajne trendove, krpice i stilove i oni su se na velika modna vrata nedavno vratili, ali jedan od njih sigurno nije plišana haljina Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda i modni mogul je istu nosila na premijeri opere Meri svoga muža Kanje Vesta, u Njujorku. Na prvi pogled dobili smo fleševe Cityjevih novogodišnjih specijala i voditeljki koje su nosile ovu famoznu haljinu na šlic.

Bež, usku naboranu haljinu (koja podseća i na zavese ili prekrivače za krevet iz 80-ih) Kim je uparila sa rimljankama iste boje na štiklu i braon oblim sunčanim naočarama. Cvike su joj bile jedini modni pogodak te večeri.

Njujorška premijera opere Meri, kojoj je Kim prisustvovala sa suprugom i decom, druga je izvedba dela nakon premijere u Majamiju u sklopu Art Basela. Tom prilikom Kanje je bio ofarban sav u srebrnu boju, za potrebe opere.

Priča dela vezuje se za Devicu Mariju, a režirala ju je renomirana umetnica Vanesa Bikroft. U pitanju je poslednja u nizu tvorevina sa religijskom temom koju je jedan od najvećih repera sveta izbacio ove godine. Kruna svega bio je njegov hip-hop/gospel album Jesus Is King – a početak svega može se potražiti u rađanju svesti o Hrišćanstvu kod Kanjea. Navodno, ovo je inspirisalo i Kim da se skromnije oblači. Haljina sa premijere u Njujorku deluje kao kompromis u poređenju sa nekim njenim starijim odevnim kombinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 25, 2019 at 5:00pm PST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Noizz.rs

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.